Resultaten voor geur

geur
Die of dat geur Welklidwoord.nl.
Ook mogelijk de geur of deze geur. Oefening van de dag. De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag.
geur Nederlands spreekwoordenboek.
in een geur van heiligheid uiterst godvruchtig. in geur en en kleuren tot in de fijnste details. rozen geur en maneschijn totaal geluk. Het dialectenwoordenboek kent 4 spreekwoorden met geur. Munsterbilzen Minsters: ènt lank ent breed in geur en en kleuren.
Geur 11 definities Encyclo.
wat je ruikt vb: dat is de geur van mijn parfum. het in geuren en kleuren vertellen met alle bijzonderheden. Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/wordgeur.: De geur van de wijn wordt direct door de neus waargenomen, in tegenstelling tot aroma's' die in de mond worden geproefd.
Puzzelwoordenboek Geur.
Geur uit arachideolie crypt. Geur van een landgoed crypt. Geur van gebakken eten 1. Geur van honing 1. Geur van kokend vet 1. Geur van ontlasting 2. Geur van spek 1. Geur van voedsel 1. Geur van zekere bloem 1.
De lekkerste geur is die van versgemaaid gras NOS.
Die vraag legde Bionext, de brancheorganisatie van de biologische sector, voor aan consumenten. Er was een duidelijke favoriet: de geur van versgemaaid gras eindigde met stip op nummer één. Op de tweede plaats eindigde de geur van regen, na een lange periode van hitte.
Nederlandse synoniemen van geur, ander woord voor geur.
Synoniemen van geur. Puzzelomschrijvingen van geur in het puzzelwoordenboek.: Verschijnsel bij het schoonmaken. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Waarom heeft water geen geur Waterbedrijf Vitens.
Onze neus filtert de geur van water weg, omdat het achtergrondruis vormt voor andere geuren die wel belangrijk zijn. De geur van ons eigen huis ruiken we om deze reden ook niet meer goed behalve als je na drie weken vakantie weer thuiskomt.
Geur Kenniscentrum InfoMil.
Op 12 februari 2013, hebben InfoMil, NEN en de VVM een landelijk geurcongres georganiseerd om de documenten Handleiding Geur en NTA 9065 Meten en rekenen geur te presenteren. Het is de bedoeling dat NTA 9065 in de tweede helft van 2014 officieel wordt geëvalueerd door NEN en de werkgroep NTA 9065.
Geur Wikipedia.
Daarom kunnen we bepaalde emoties voelen als we alleen maar een geur ruiken. Geur is zodoende een element dat herinneringen oproept. Marketeers maken gebruik van deze emoties door een bepaalde geur aan een product of aan een omgeving te koppelen.
Kleur Geur Limagrain.
aantrekkelijke geur voor mens en dier. lokt vlinders en andere insecten. kleuren: wit, blauw, geel, rose, lila, paars en gemengd. Klik hier voor de samenstelling van Kleur Geur. Wij adviseren 15 kg bloemenzaad per hectare / 15, gram per m2 te gebruiken.
Rijm.nu! De volgende woorden rijmen op geur.

Contacteer ons