Op zoek naar make up lessen?

make up lessen
Maak kennis met Bobbi's Makeup lessons Beautyscene.
Wie herkent het niet? Ben je bij een make-up counter van een merk als Bobbi Brown de makeup artist geeft je een touch up met de mooie producten. Geweldig natuurlijk maar eenmaal thuis gekomen weet je eigenlijk helemaal niet meer hoe zij of hij dat heeft gedaan. Tijd voor Bobbi's makeup lessons! Sinds september 2011 kun je bij de drie Bobbi Brown counters in de filialen van de Bijenkorf terecht voor een compleet menu met Makeup lessons. Een geweldig idee natuurlijk maar wat houden die lessen nu precies in en wat is de gedachte erachter? Tijdens een lunch die ik had met de charmante Eduardo Ferreira master makeup artist van Bobbi Brown heb ik hem dat natuurlijk gevraagd.
Make-up Mansion.
Schrijf je nu in! Dit is je kans en ontdek in jezelf de nieuwe make-up artist. Als kind altijd met make up bezig geweest? Maak dan NU van je hobby je werk en geef je direct op voor een opleiding tot make up artist. Schrijf je nu in. Bij de Make-Up Mansion word je opgeleid tot gecertificeerd visagist. De lessen worden gegeven door professioneel visagist Ron Schreuders. De opleiding bestaat uit 20 lessen van 3 uur 1 les per week. Startmaand Februari of September. In deze lessen leer je meer out of the box te werken.
Make-up cursus deel 1 De basis.
Lach eerst een beetje dan komen vanzelf de junkbeenderen wat naar voren. Daar breng je de blusher aan. Volgende week de ogen en wenkbrauwen! Deze make-up cursus wordt mede mogelijk gemaakt door de website Make Me Over en is ontwikkeld door schrijfster Yvonne van der Wal. Kijk voor meer make-up tips op www.makemeover.org. Volg mij Stop met volgen. Bekijk mijn complete profiel. Facebook Ze.nl reacties 0. Schrijf als eerste een reactie. Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen met je Ze.nl account. Klaar met bewerken Annuleren. Gebruik een @ om iemand te noemen Reageer.
Workshop Make-up leer jezelf opmaken Micky Jooren Haar en Make-up Cursussen.
Cursus Visagie Wellness Academie.
Het was een aangename groepje. Niet te groot en niet te klein. Deze cursus is zeer leerzaam en wordt duidelijk weergeven voor zowel mensen met als zonder make up ervaring. Een pluspunt is de docente die met hart en ziel haar vak geeft! Ik begon aan deze cursus met het idee we zien wel wat het geeft. maar ik was méér dan aangenaam verrast! Docente Nathalie was een hele fijne dame met échte vakkennis en die me met enorm veel enthousiasme de echte kneepjes van het vak heeft bijgebracht.
Make-up workshop Men Women's Care.
Makeup Lessons Bobbi Brown.
Learn makeup tips with step by step lessons on applying makeup. Get expert advice to achieve Bobbi Brown's signature natural makeup look.
NTR Academie Make-up Wat kun je verwachten?
Een beetje mascara of een glossje op je lippen de meest vrouwen gebruiken wel make-up. Wil je jezelf leren opmaken als een echte visagist? In deze cursus leer je van Yvonne Richardson alles over make-up van epileren en camoufleren tot smokey eyes en feestmake-up.
Make up workshops bedrijfsfeesten Flavour Visagie Rotterdam.
Prinsessen feestje 4-8 jaar. Make-up feestje 8-12 jaar. Make-up feestje 13-19 jaar. Make up voor iedereen! Bestel uw favoriete product in onze webshop. Deze maand bij flavour visagie allerlei nieuwe acties. 10% Korting op de workshop dagmake-up. Welkom bij Flavour Visagie. Flavour Visagie is een salon in Rotterdam / Kralingen waar je terecht kan voor verschillende beauty diensten. Elke medewerkster heeft zijn eigen beauty specialisatie erbij naast de visagie. Meerdere opleidingen zijn gevolgd om de klant de beste behandelingen te geven en daarbij de beste producten te gebruiken. De medewerksters van Flavour Visagie doen alles met heel veel aandacht en plezier.
Dutch Beauty Academy.
Jolange Opleidingen Opleiding Professioneel permanente make-up.
Permanente makeup is een behandeling waarbij permanente make-up het pigment vlak onder het huidoppervlak wordt ingebracht. Perfectie in permanent make-up is bij Jolange-opleidingen in Rotterdam op de allerhoogst niveau. Diploma halen van permanente make up? Dat kan alleen als je over het vakdiploma schoonheidsspecialiste beschikt dan is het mogelijk om je bij ANBOS te laten registreren. Alle richtlijnen werkwijze van de GGD keuring voor permanente Make-up nemen wij stap voor stap door tijdens de cursus permanente make-up. De GGD / lchv richtlijnen dient men zelf goed te bestuderen. Deze richtlijnen kan je uit printen via l chv richtlijnen permanente make-up. Voor de permanente make-up keuring in jouw permanente make-up salon zijn wij niet verantwoordelijk.

Contacteer ons