Resultaten voor visagie cursus

visagie cursus
Opleidingsaanbod Visagie Wellness Academie.
Visagie voor de donkere huid. In de cursus visagie voor de donkere huid leer je hoe je de getinte en donkere huid met de juiste make-up kunt laten stralen. Leer de kunst van facepainting voor de mooiste gezichtsschilderingen voor allerlei gelegenheden: kinderfeestjes, catwalk, photoshoot, theater.
Cursus Visagie Opleidingscentrum Kersten.
11, 12 18 mei 2017 do, vr Maastricht Cursus Visagie. 14, 15, 28 oktober 2017 za, zo Maastricht Cursus Visagie. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. Sitemap Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten.: Feestje of bedrijfsuitje in Maastricht? Contact Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten.
DE Visagieschool: visagie opleiding in Amsterdam, Den Haag, Breda Nijmegen.
De lessen onder leiding van Jolijn de Jong worden gegeven in een klas van maximaal tien studenten. Naast het runnen van De Visagieschool, zijn wij ook in heel Nederland actief met een team van professionals in de visagie en grime voor: TV-producties, fotografie, commercials, theater, shows, film, casting, muziek, evenementen, modeshows, activiteiten, feest en bruidsverzorging, promotiedoeleinden, bedrijfsfeesten etc.
Thuiscursus Visagie.
Droom jij ook van een succesvolle carrière als visagist? Volg dan nu de erkende opleiding visagie van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol visagist. Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle visagist met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied!
Cursus NTI Visagie Beautygloss.nl.
Het is ook mijn droom om naast mijn studie een cursus visagie te doen liefste nog visagie schoonheidsspecialister. Zodat ik over een aantal jaar mijn serieuze HBO diploma heb, maar ook altijd nog iets erbij kan doen wat ik 100% leuk vind.
Visagie opleiding make-up artist.
Na het deelnemen en, met voldoende resultaat, behalen van het examen, ontvang je een diploma. Beroepsopleiding Visagie Dag, maandag, 13 weken, 18 september 2017, van 1015: tot 1700: uur Beroepsopleiding Visagie Dag, dinsdag, 13 weken, 19 september 2017, van 1015: tot 1700: uur Beroepsopleiding Visagie Dag, maandag, 13 weken, 8 januari 2018, van 1015: tot 1700: uur Beroepsopleiding Visagie Avond, dinsdag, 6 maanden, 9 januari 2018, van 1900: tot 2200: uur Beroepsopleiding Visagie Dag, dinsdag, 13 weken, 17 april 2018, van 1015: tot 1700: uur. Beroepsopleiding Haarstyling, donderdag, 8 weken, 12 oktober 2017, van 1015: tot 1700: uur Beroepsopleiding Haarstyling, dinsdag, 8 weken, 6 maart 2018, van 1015: tot 1700: uur. Bodypaint cursus, 2 dagen vrijdag 12 en 19 januari 2018, van 1000: tot 1500: uur.
13 Visagie Opleidingen en Cursussen in Amsterdam Vergelijken Springest.
Visagie komt van het franse woord visage dat gezicht betekent. U kunt ook mensen laten stralen na het volgen van een opleiding, cursus of training tot visagist! U zoekt een cursus visagie? Een visagist moet veel kennis hebben van de huid en alle huidtypen.
Basiscursus Visagie Opleiding Visasgie basis NHA.
De Visagie Basiscursus is een absolute aanrader wanneer je op een professionele manier wilt leren opmaken. Ook als je erover denkt om visagiste te gaan worden, is deze cursus een prima opstap. Na afloop van de cursus Visagie heb je voldoende kennis en vaardigheden om een complete make-up aan te brengen.
Cursus professionele visagie via thuisstudie!
De cursus professionele visagie aan De Ondernemersschool is veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als visagiste. Na de cursus professionele visagie kan je als zelfstandig ondernemer met een erkend diploma als freelance visagiste aan de slag.
Cursus Visagie LOI.
Inhoud van de cursus Visagie. De opleiding Visagie behandelt de basistheorie die je nodig hebt om het vak van visagist te kunnen uitoefenen. Tijdens deze cursus geven we een introductie van het vak visagie en het doel van de visagist.
VISAGIE CURSUS.
Visagie Cursus Amsterdam. Makeupboost verzorgt visagie cursussen en make-up trainingen voor iedereen die zich. graag wil verdiepen in visagie en professioneel wil leren opmaken. Door de kleine groep deelnemers is de sfeer tijdens onze visagie cursussen persoonlijk en is er voldoende.

Contacteer ons